ÉRDEKLŐDJÖN E-MAILBEN ajanlatkeres@napellenzo-javitas.hu
HÍVJON MINKET TELEFONON 061 445 4231

Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, napellenző javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk

Navigáció

 • Aries

  Az Aries napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Aries ponyva jellemzői

  A textil szélessége 120 cm, a minta szélesség 24 cm. Az Uv állóság besorolása UV 60. Ez a gyakorlatban egy magas számú szűrő képességet tükröz, ennek ellenére fényáteresztő. A ponyva alap anyaga 100 %-ban akril. Ennek köszönhetően rendkívül tartós, nem deformálódik. Minden akril szál teljes keretmetszetében színezett, ennek eredménye ként kopás esetén sem veszti el a színét. A szálak egy impregnáló bevonattal vannak ellátva, melynek köszönhetően magas víz lepergető képességgel bír, és öntisztító. Várható élettartam min.10 év. A ponyva alap színe: világos zöld szürke és sötét zöld.

  Árajánlat

  Mint minden ponyva a Aries napellenző ponyvát is egyedi méretek alapján gyártjuk el. Amennyiben elárulja nekünk a ponyva szélességét és kinyúlásának mértékét pontos árajánlatot tudunk önnek készíteni.

  Megrendelés menete

  Ha visszaigazolja megrendelési igényét, akkor a megrendeléstől számított 5-8 munkanapon belül tudjuk elkészíteni.
  Legyártást követően felvesszük önnel a kapcsolatot és előre egyeztetett időpontban felszereljük új Aries napellenző ponyváját.

  Aries napellenző ponyva ára

  6000 Ft / m2

  Azonosító

  Aries

  Galéria

  Galéria

  Alaptulajdonságok

  Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

  Árnyékolástechnika Budapest

  Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

  Redőny javítás, vagy zsalúzia beszerelés? Mi minden munkálatot elvégzünk, amelyek az árnyékolástechnikához köthetőek. Sürgős esetekben gyorsan kiszállunk és javítunk. Precízen és megbízhatóan dolgozunk, jó minőségben. Tegyen próbára minket!

  Elérhetőségeink

  Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

  Napellenző javítás

  Cégünk több, mint 15 éve javít, szerel és értékesít  napellenzőket Magyarország egész területén.