ÉRDEKLŐDJÖN E-MAILBEN ajanlatkeres@napellenzo-javitas.hu
HÍVJON MINKET TELEFONON 061 445 4231

Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, napellenző javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk

Navigáció

 • Dikson Woodstock

  A Dikson Woodstock napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel..Napellenzők ponyva cseréje esetén néhány hasznos információt talál a termékről. A napellenző ponyvák speciális kültéri textilek, 100% masszában színezett akrilból készülnek, melynek köszönhetően remek tulajdonságokkal bírnak.

  Mért is fontosak ezek a tényezők?

  Az elsődleges és legfontosabb szempont az Uv védelem. Ha Ön az I.-es bőrtípusú emberek közé tartozik, azaz szőke a haja, kék a szeme és világos a bőre, akkor az úgy nevezett önvédelmi ideje a bőrének nem több mint 5-10 perc. Ha ennél több időt tölt a tűző napon . akkor bőre megéghet, Egy alacsonyabb Uv szűrő képességgel bíró Uv 40-es ponyva a káros hatások több mint 95%-át képes visszaverni. Ugyanez az ember típus egy Uv 80-as textil alatt akár 12 órán át napozhat, és még akkor sem éri annyi káros sugárzás, mintha 10 percet töltene a tűző napon. Jól kiválasztott textillel a lakó helységek hőterhelése nyáron minimalizálható. Ily módon a klímaberendezések energia fogyasztása akár 80%-kal csökkenthető

  A Dikson Lisbonne napellenző textil tulajdonságai:

  -A színek nem fakulnak
  -Magas Uv szűrő képesség
  -Kitűnő szenny és víztaszító képesség
  -Légáteresztő
  -Szagmentes
  -Alaktartó
  -Energia takarékosság

  Ponyva mintázata és színe

  A textil szélessége 120 cm, a minta szélesség 30 cm. Az Uv állóság besorolása UV 60. Ez a gyakorlatban egy magas számú szűrő képességet tükröz. A ponyva alap anyaga 100 %-ban akril. Ennek köszönhetően rendkívül tartós.A szálak egy impregnáló bevonattal vannak ellátva, melynek köszönhetően víz lepergető, és öntisztító.A textil főbb színei a kávé, drapp, narancssárga.

  Árajánlat

  Mint minden ponyva a Dikson Woodstock is egyedi méretek alapján gyártjuk el. Amennyiben elárulja nekünk a ponyva szélességét és kinyúlásának mértékét pontos árajánlatot tudunk önnek készíteni.

  Megrendelés

  Ha visszaigazolja megrendelési igényét, akkor a megrendeléstől számított 5-8 munkanapon belül tudjuk elkészíteni.
  Legyártást követően felvesszük önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot a felszereléshez.

  Garancia

  Minden nálunk vásárolt ponyvára 5 év garanciát vállalunk. A Dikson Woodstock napellenző ponyva várható élettartama min. 10-15 év.

  Dikson Woodstock napellenző ponyva ára

  7500 Ft / m2

  Azonosító

  Dikson Woodstock

  Alaptulajdonságok

  Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

  Villanyszerelő gyorsszolgálat

  Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

  Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.

  Elérhetőségeink

  Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

  Napellenző javítás

  Cégünk több, mint 15 éve javít, szerel és értékesít  napellenzőket Magyarország egész területén.