ÉRDEKLŐDJÖN E-MAILBEN ajanlatkeres@napellenzo-javitas.hu
HÍVJON MINKET TELEFONON 061 445 4231

Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, napellenző javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk

Navigáció

 • Dickson Sunbreja napellenző ponyvák

  Változatos színek és minták ez a Dikson ponyvák ismérve. Mindezek mellet blokkolják az UV sugárzást és magas minőségi követelményeknek tesznek eleget. Tekintse meg Dikson kínálatát.

  Dikson Ascot napellenző ponyva

  Dikson Ascot

  A Dikson Ascot napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Baden napellenző ponyva

  Dikson Baden

  A Dikson Baden napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Chicago napellenző ponyva

  Dikson Chicago

  A Dikson Chicago napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Chicago 7467 napellenző ponyva

  Dikson Chicago 7467

  A Dikson Chicago 7467 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Lisbonne napellenző ponyva

  Dikson Lisbonne

  A Dikson Lisbonne napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Sienne napellenző ponyva

  Dikson Sienne

  A Dikson Sienne napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson sienne 8211 napellenző ponyva

  Dikson sienne 8211

  A Dikson Sienne 8211 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Sydney napellenző ponyva

  Dikson Sydney

  A Dikson Sydney napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Dikson Woodstock napellenző ponyva

  Dikson Woodstock

  A Dikson Woodstock napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 157 napellenző ponyva

  Docril 157

  A Docril 157 napellenző ponyva az egyszerű megjelenésű ponyvák közé tartozik, , mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 171 napellenző ponyva

  Docril 171

  A Docril 171 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 172 napellenző ponyva

  Docril 172

  A Docril 172 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 321 napellenző ponyva

  Docril 321

  A Docril 321 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 330 napellenző ponyva

  Docril 330

  A Docril 330 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 451 napellenző ponyva

  Docril 451

  A Docril 451 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 518 napellenző ponyva

  Docril 518

  A Docril 518 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 521 napellenző ponyva

  Docril 521

  A Docril 521 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Docril 900 napellenző ponyva

  Docril 900

  A Docril 900 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Sunbrela Insolsncs 5380 napellenző ponyva

  Sunbrela Insolsncs 5380

  A Sunbrela Insolsncs 5380 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Sunbrela Inspiration 5385 napellenző ponyva

  Sunbrela Inspiration 5385

  A Sunbrela Inspiration 5385 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Sunbrela Sience 5348 napellenző ponyva

  Sunbrela Sience 5348

  A Sunbrela Sience 5348 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Sunbrela Vibracion 5371 napellenző ponyva

  Sunbrela Vibracion 5371

  A Sunbrela Vibracion 5371 napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

  Czigler-tó - Kis horgászparadicsom rengeteg hallal

  8 halfajta, ponty, tokhal, keszeg, kárász, busa, amur, szürke harcsa és csuka.

  A legjobb kikapcsolódás az, amikor az ember végre hátra tudja hagyni a mindennapok problémáit, és egész egyszerűen csak ül egy mesebeli horgásztónál és várja a fogást. A víz épp olyan tiszta, mint a levegő, a halak pedig bármire kapnak amit csak a tóba dobnak. A környezet és a kilátás békés és szép. Senki nem fog megzavarni miközben bográcsozol, vagy éppen a faházas stégedben üldögélsz.

  Elérhetőségeink

  Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

  Napellenző javítás

  Cégünk több, mint 15 éve javít, szerel és értékesít  napellenzőket Magyarország egész területén.