ÉRDEKLŐDJÖN E-MAILBEN ajanlatkeres@napellenzo-javitas.hu
HÍVJON MINKET TELEFONON 061 445 4231

Kiszállási díj: termék rendelésekor 0 Ft, napellenző javítás esetén 2500Ft - 6000Ft között. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk

Navigáció

 • Peru

  A Peru napellenző ponyva egy igazán klasszikus és egyszerű megjelenésű ponyva, mely minden mai minőségi követelménynek megfelel.

  Peru ponyva jellemzői

  A textil szélessége 120 cm, a minta szélesség 30 cm. Az Uv állóság besorolása UV 60. Ez a gyakorlatban egy nagyos magas számú szűrő képességet tükröz, ennek ellenére fényáteresztő. A ponyva alap anyaga 100 %-ban akril. Ennek köszönhetően rendkívül tartós, nem deformálódik. Minden akril szál teljes keretmetszetében színezett, ennek eredménye ként kopás esetén sem veszti el a színét. A szálak egy impregnáló bevonattal vannak ellátva, melynek köszönhetően magas víz lepergető képességgel bír, és öntisztító. Várható élettartam min.10 év. A ponyva alap színe: világos barna bézs és sötét barna.

  Árajánlat

  Mint minden ponyva a Peru napellenző ponyvát is egyedi méretek alapján gyártjuk el. Amennyiben elárulja nekünk a ponyva szélességét és kinyúlásának mértékét pontos árajánlatot tudunk önnek készíteni.

  Megrendelés menete

  Ha visszaigazolja megrendelési igényét, akkor a megrendeléstől számított 5-8 munkanapon belül tudjuk elkészíteni.
  Legyártást követően felvesszük önnel a kapcsolatot és előre egyeztetett időpontban felszereljük új Peru napellenző ponyváját.

  Garancia

  Minden nálunk vásárolt ponyvára 3 év garanciát vállalunk

  Peru napellenző ponyva ára

  6000 Ft / m2

  Azonosító

  Peru

  Galéria

  Galéria

  Alaptulajdonságok

  Elérhetőségeink

  Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.

  Napellenző javítás

  Cégünk több, mint 15 éve javít, szerel és értékesít  napellenzőket Magyarország egész területén.